Leveringsbetingelser

Bestilling:

Telefon:  97 52 06 30. 
Mandag til torsdag fra kl.  8 - 16
Fredag fra kl. 8 - 14. Fax:   97 51 27 30.

Transport

Bestillingerne sendes med GLS (General Logistics Systems) tirsdage og torsdage. Postforsendelser kun onsdage. Forsendelser herudover tillægges et gebyr på 40 kr. Varen tilstræbes afsendt først kommende transportdag efter bestilling,  med mindre varen er midlertidigt udsolgt. Det er op til kunden at kontrollere, om der er uoverensstemmelser mellem fragtbrev og det modtagne. Hvis der er uoverensstemmelse så giv straks besked til Henrichsens uldspinderi. Har Henrichsens Uldspinderi ikke modtaget mundtlig henvendelse  om uoverensstemmelser senest en dag efter modtagelsen eller skriftligt 2 dage efter, så betragtes varen som leveret. Ved tvistigheder angående forkert antal kolli leveret af transportør, betragtes det korrekte antal at være det, der kvitteres for ved modtagelsen. Efter kvittering hos transportør betragtes varen overgået til køber. Køber er derefter ansvarlig for varen, og såfremt den herefter skulle blive væk, er det købers problem.

Garanti

Samtlige produkter leveres uden garanti, med mindre andet er skriftligt aftalt. Skulle varen mod forventning være med fejl, der kan henføres til producenten, vil der i henhold til gældende købelov være reklamationsret.I reklamationsrets-perioden  kan varen returneres vederlagsfrit, med mindre fejlen skyldes groft misbrug fra købers side.

Retur

Ved butikskøb (her er der i.h.t. købeloven ikke returret): Skulle køber fortryde sit køb inden for 8 dage, tilbagekøbes varen, hvis den er i original emballage. Dog vil der blive fratrukket 5% af prisen til administration / arbejdsløn, min. 50 kr. og max. 250 kr. Varer, der ønskes returneret inden 8 dage, men som ikke umiddelbart kan sælges som nye, kan ikke kreditteres 100%. Varer, som er specielt fremstillet til kunden, tages ikke retur. Ved postordrekøb (Her er der i.h.t. købeloven returret): Skulle køber fortryde sit køb inden for 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris excl. fragt, hvis den er i original emballage. Varer, der ønskes returneret inden 14 dage, men som ikke umiddelbart kan sælges som nye, kan ikke kreditteres 100%. Varer, der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse.  

Priser

Alle priser er excl. 25% moms, hvor intet andet er nævnt. Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Betaling

Postgiro, bank eller dankort.
Betalingsfrist: 8 dage, eller efter aftale.
Overskrides betalingsfristen, ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr pr. rykker, samt tilskrive renter i.h.t. dansk lovgivning.

 
     
 
Henrichsens Uldspinderi
Christiansgade 7
7800 Skive
Tlf: 9752 0630 Fax: 97512730